Měšťanská restaurace - jídelní lístek

Pátek 15. prosince od 10.30 do 13 hodin

Polévky:
HOVĚZÍ S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI /01,03,07,09/
ZELENINOVÁ /01,07,09/
DRŠŤKOVÁ /01,07,09/
Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ MASO S FEFERONKOU, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
100 g KUŘECÍ ROLÁDA SE SLANINOU A ŠPENÁTEM, BRAMBOR.KAŠE, OKURK.SALÁT /01,03,07/
100 g HOVĚZÍ PEČENĚ NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01,03,07/
100 g VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO PO MYSLIVECKU, OPÉKANÉ BRAMBORY /01,07/
100 g VEPŘOVÝ VRABEC, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ŠPENÁT /01,03,07/
Zeleninový talíř:
200 g ŠOPSKÝ SALÁT S BALKÁN. SÝREM, KUŘECÍ PRSA NA GYROSOVÉM KOŘENÍ /01,07,09/
Bezmasá jídla:
150 g ZELENINOVÉ PLACIČKY SE SÝREM, BRAMBOROVÁ KAŠE MM, RAJČAT.SALÁT /01,03,07/
150 g TORTELLINI SE SÝREM V RAJČATOVÉ OMÁČCE, ZELENINOVÁ PŘÍZDOBA /01,03,07/
  50 g SÓJOVÉ MASO PO ČÍNSKU, DUŠENÁ RÝŽE /01,06/
Moučník:
MARLENKA SE ŠLEHAČKOU /01,03,07,08/
Saláty:
120 g ZELNÝ S KOPREM
120 g MRKVOVÝ S BROSKVÍ

DENNÍ MENU
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KUŘECÍ ROLÁDA SE SLANINOU A ŠPENÁTEM, BRAMBOROVÁ KAŠE, 
OKURK.SALÁT /01,03,07/
0,2 l PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ PEČENĚ NA ŽAMPIONECH, DUŠENÁ RÝŽE /01,03,07/
0,2 l KOFOLA
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÝ VRABEC, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ŠPENÁT /01,03,07/
0,2 l MEDLEŠICKÝ LEŽÁK 

 
Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek, 02 Korýši a výrobky z nich, 03 Vejce a výrobky z nich, 04 Ryby a výrobky z nich, 05 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 06 Sójové boby a výrobky z nich, 07 Mléko a výrobky z něj, 08 Skořápkové plody, 09 Celer a výrobky z něj, 10 Hořčice a výrobky z ní, 11 Sezamová semena a výrobky z nich, 12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10mg/l, 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 Měkkýši a výrobky z nich

Jídelní lístek na www.menicka.cz

 

Fotogalerie

© Chrudimská beseda  /  Login  /  webové stránky: moje GRAFIKA