Měšťanská restaurace - jídelní lístek

Pátek 17. ledna od 10.30 do 14 hodin
 

Polévky:
HOVĚZÍ S KRUPICOVÝMI NOČKY /01,03,07,09/
FAZOLOVÁ S KLOBÁSOU /01,07,09/

Jídla na objednávku: (jídlo s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g KUŘECÍ NUDLIČKY S ARAŠÍDY, SMAŽENÉ HRANOLKY /01,05,07/
150 g PŘÍRODNÍ ŘÍZEK SE ŠUNKOU A SÁZENÝM VEJCEM, SMAŽENÉ HRANOLKY /01,03,07/

Hotová jídla:
125 g SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, VAŘENÉ BRAMBORY MM, CITRÓN /01,04,07/
100 g KUŘECÍ PRSA SE ŽAMPIONY A KOPREM, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
200 g PEČENÁ KACHNA, BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYSANÉ /01,03/
100 g HOVĚZÍ GULÁŠ "KATA MYDLÁŘE", HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01,03,07/
100 g VEPŘOVÉ MEDAILONKY V ROKFÓROVÉ OMÁČCE, SMAŽENÉ HRANOLKY /01,07/
100 g SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO SE SÝREM, RAJČATOVÝ SALÁT /07/
100 g VEPŘOVÁ PANENKA NA GRILU, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA /01,03,07,09,10/
100 g PLNĚNÉ BRAMBOROVÉ KNEDLÍKY UZENÝM MASEM, ŠPENÁT /01,03,07/

Zeleninový talíř:
200 g TĚSTOVINOVÝ SALÁT S KUŘECÍM MASEM A SÝREM /01,03,07/

Bezmasá jídla:
150 g ŠPENÁT SE SÁZENÝM VEJCEM, SMAŽENÉ KROKETY /01,03,07/
  50 g SÓJOVÉ MASO PO ČÍNSKU, DUŠENÁ RÝŽE /01,06,07,09/
100 g SMAŽENÉ ŽAMPIONY, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA /01,03,07,09,10/
270 g JABLKOVÁ ŽEMLOVKA /01,03,07/

Moučník:
100 g JABLKOVÁ ŽEMLOVKA /01,03,07/

Saláty:
120 g OVOCNÝ
120 g ZELNÝ S KOPREM

DENNÍ MENU (je neměnné)
Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
HOVĚZÍ GULÁŠ "KATA MYDLÁŘE", HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01,03,07/
0,2 l PERLIVÁ VODA S PŘÍCHUTÍ
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
VEPŘOVÉ MEDAILONKY V ROKFÓROVÉ OMÁČCE, SMAŽENÉ HRANOLKY /01,07/
0,2 l FANTA
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
SRBSKÉ VEPŘOVÉ RIZOTO SE SÝREM, RAJČATOVÝ SALÁT /07/
0,2 l MEDLEŠICKÝ LEŽÁK

Pátek 17. 1. 10.30 - 22.00 h

Sobota 18. 1. zavřeno 

Neděle 19. 1. zavřeno
 

 

 
© Chrudimská beseda  /  Login  /  webové stránky: moje GRAFIKA