Měšťanská restaurace - jídelní lístek

Pondělí 18. února 2019 od 10.30 do 14 h

Polévky:
HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI /01,03,07,09/
ČOČKOVÁ S PÁRKEM /01,07,09/

Nabídka dne:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
150 g KUŘECÍ MASO S KEŠU OŘÍŠKY, SMAŽENÉ HRANOLKY, ZEL.PŘÍZDOBA /01,07,08/

Ryby:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
125 g RYBÍ FILÉ NA PROVENSÁL. KOŘENÍ, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01,04,07,09/
150 g KAPR NA ČESNEKU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN /01,04,07/

Drůbež:  (jídlo na objednávku s dobou přípravy přibližně 20 minut)
100 g KUŘECÍ NUDLIČKY NA SMETANĚ SE ŠUNKOU, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
120 g KRŮTÍ MASO V HOŘČIČNÉ OMÁČCE, SMAŽENÉ HRANOLKY, ZEL. PŘÍZDOBA /01,07,10/

Hotová jídla:
100 g KUŘECÍ MASO V HERMELÍNOVÉ OMÁČCE, ŠPAGETY, SÝR /01,03,07/
100 g KRŮTÍ PRSA PO LESNICKU, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
100 g ANGLICKÝ ROSTBÍF, VAŘENÉ BRAMBORY, TATARSKÁ OMÁČKA /01,03,07,09,10/
100 g SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01,03,07/
100 g MORAVSKÝ VRABEC, CHLUPATÉ KNEDLÍKY, ZELÍ KYSANÉ /01,03/
100 g VEPŘOVÉ NUDLIČKY S CIBULÍ A PAPRIKOU, BRAMBORÁČKY /01,03,07/
100 g MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY NA ČESNEKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIB. /01,07/
100 g SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY MM, OKURKA STERILOVANÁ /01,03,07/

Zeleninový talíř:
200 MÍCHANÝ SALÁT SE ŠUNKOU A NIVOU, KUŘECÍ PRSA NA MÁSLE /01,07,09/

Bezmasá jídla:
200 g KRÉMOVÉ RIZOTO SE ŠPENÁTEM A SÝREM "GRAN MORAVIA" /07/
100 g BABY KAROTKA V BYLINK. OMÁČCE, BRAMBOROVÉ GNOCCHI /01,03,07/
130 g OMELETA S HRÁŠKEM, VAŘENÉ BRAMBORY MM, ZEL. PŘÍZDOBA /03,07/
150 g CIZRNA S PAPRIKOU, AMERICKÉ BRAMBORY, ZEL. PŘÍZDOBA /01,07,09/

Moučník:
MARLENKA SE ŠLEHAČKOU /01,03,07,08/

Saláty:
120 g RAJČATOVÝ S CIBULKOU
120 g ZELNÝ S OKURKOU 

Menu I
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
KRŮTÍ PRSA PO LESNICKU, DUŠENÁ RÝŽE /01,07/
0,2 l MALINOVKA
Menu II
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /01,03,07/
0,2 l PIVO KOZEL 11°
Menu III
POLÉVKA Z DENNÍ NABÍDKY
SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, VAŘENÉ BRAMBORY MM, OKURKA STERIL./01,03,07/
0,2 l KOFOLA

Seznam alergenů: 01 Obiloviny obsahující lepek, 02 Korýši a výrobky z nich, 03 Vejce a výrobky z nich, 04 Ryby a výrobky z nich, 05 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich, 06 Sójové boby a výrobky z nich, 07 Mléko a výrobky z něj, 08 Skořápkové plody, 09 Celer a výrobky z něj, 10 Hořčice a výrobky z ní, 11 Sezamová semena a výrobky z nich, 12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg/kg nebo 10mg/l, 13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, 14 Měkkýši a výrobky z nich

Fotogalerie

© Chrudimská beseda  /  Login  /  webové stránky: moje GRAFIKA